Per 1 april 2019 is Stream Software de nieuwe eigenaar van Unitas Software BV. De DGA (Directeur-grootaandeelhouder) van Unitas Software zocht naar opvolging omwille van haar pensionering.
Met Stream Software heeft Unitas een partner gevonden om de continuïteit en de kwaliteit van het bedrijf verder te zetten.

Stream Software vindt zich in de waarden die Unitas hoog in het vaandel draagt: kwaliteit, efficiëntie en continuïteit behoren eveneens tot de core values van Stream Software. Stream Software is al een tijdje op zoek om zich in Nederland te vestigen om de klanten daar nog beter te kunnen bedienen. Met de overname van Unitas Software krijgt Stream Software meteen een uitvalsbasis in Nederland erbij, maar evenzeer een grote knowhow en klantenbestand binnen de logistieke en douanesector.

Unitas biedt softwareoplossingen voor elektronische douaneaangiften en gegevensbeheer voor lucht- en zeevracht. Haar portfolio aan softwareoplossingen zoals Sherpa, AirWaybillManager en BookIt, blijft Unitas aanbieden en ondersteunen.